Šťastný nový rok vám všem. Ať se naučíte mnoha novým věcem a nepletete si realitu s virtuální realitou. Pamatujte, že internet tak jak jej znáte vás má zakonzervované ve sklenici vašich zájmů. Nebojte se vykročit ze své komfortní zóny. Mějte dostatek odvahy, radosti a vděčnosti.

Vždyť svět může jiný být,
stačí "jenom" moudrý být.
V tomto novém roce snad,
budete jak pevný hrad.

Přeji vám ať vám dá Bůh vyváznout z vašich problémů. Ať se máte stále z čeho radovat. Ať máte spoustu přátel kolem sebe a ať chápete své chyby. Ať dokážete druhým opatrně a s láskou říct co dělají špatně, pokud je to důležité. A ať vás druzí lidé chápou.

Skončil rok a začal nový.
Ať jste vždycky pohotoví,
druhým pomoct v každý čas,
neztratíte ani vlas.

Chci vám všem poděkovat za to že jste. Že jste mi byli posláni do cesty a že každý z vás se do mého života nějak zapsal. Děkuji, že jste ve mně mnohdy probudili radost a jindy mě vyvedli z nepohody, děkuji, že při mě stojíte ať už jako další "přítel" na facebooku a nebo jako opravdový přítel a bratr/sestra.

Bez lidí je svět prázdný,
bez druhých jsme jen nazí.
Navzájem jsme drazí sobě
a to nejen v dnešní době.

Takže se mějte krásně. Zažijte moc pěkných chvil a snažte se být ohleduplní vůči těm, jejichž názory nesdílíte. Mám vás rád a chci pro vás jen dobré. Ale jsem jenom člověk, tak to prosím berte v potaz.

Šťastný Nový Rok! :o)